Dag 20

Still on the ranch

Na een wat onrustige nacht hebben we heerlijk ontbeten. Al het eten op de ranch is echt voortreffelijk, verse producten en dat kun je proeven. En een hele goede chef-kok.
Vanmorgen ga ik een walking ride maken. Een anderhalf uur durende rit op een paard de heuvels in. Het is inmiddels al een jaartje of 40 geleden dat ik voor het laatst op een paard heb gezeten, dus ik ben benieuwd. Het was ontzettend leuk om te doen, het voelde gelijk heel vertrouwd en veilig. Ik vond het echt heel gaaf om gedaan te hebben. En wat is de omgeving prachtig. We zijn berg op en berg af gegaan. Over keien en al, erg knap dat het paard dat zo goed deed. Mijn man heeft zich in de tussentijd prima vermaakt aan het zwembad. In de middag nog een uurtje aan het zwembad doorgebracht. Om 16.00 uur zijn we meegegaan met de sunset cactus walk. Dit is een wandeling van anderhalf uur met een gids die van alles vertelt over de cactussen die je hier tegenkomt. Erg interessant. En ook weer een leuke wandeling de heuvels in.
Vanaf 17.30 uur is er de Cottonwood BBQ, op een soort van picknick site wordt er een BBQ gehouden met live western music. Erg goed georganiseerd en het eten was weer voortreffelijk. De muziek was ook erg goed. Heerlijke western muziek, zoals hoort bij deze omgeving. Hierna lekker terug naar de kamer en douchen.
Het was weer een heerlijke dag en morgen een flinke rit voor de boeg: op naar San Diego.