Dag 12

Van Las Vegas terug naar de rust van het National Park

Vanmorgen gedag gezegd aan Las Vegas. Las Vegas was fantastisch, maar we zijn blij dat we weer verder gaan. Wat een drukte en spektakel, erg leuk om meegemaakt te hebben. Wat gelijk opvalt richting Zion is de rust. We hebben eerst de Valley of Fire aangedaan. Wat je daar aantreft is zo geweldig, echt de moeite waard om te bekijken. Prachtige uitzichten. Heel bijzonder.
Verder hebben we onze reis vervolgt richting Zion National Park. De koffers afgegooid bij Driftwood Lodge, waar we overnachten. Ook weer een bijzondere plaats met uitzicht op de bergen, echt heel mooi. Omdat we morgen weer verder gaan, zijn we gelijk Zion National Park gaan bezoeken. Erg bijzonder met de mooie roodkleurige rotsen. We hebben eerst zelf met de auto een stuk rondgereden. Je mag met je eigen auto maar een klein stukje het park in. Om verder het park in te gaan, rijdt er een gratis shuttle bus. Er zijn verschillende stops onderweg. Wij zijn uitgestapt bij de 'weeping rock', het is een steile korte klim die zeker de moeite waard is. En de uitzichten in dit park zijn echt heel bijzonder. Elk park geeft zijn charmes en prachtige uitzichten. Maar deze is wel weer heel bijzonder.
In de avond hebben we heerlijk gegeten bij Thai Sapa in Springdale. Als je van thais eten houdt, zeker een aanrader. Wij hebben hier heerlijk gegeten.
Morgen reizen we verder naar Bryce.