Dag 9

Van Tulare naar Lone Pine, het gebied van de westerns

Vanuit Tulare al weer onderweg naar Lone Pine. Lone Pine staat erom bekend dat hier vele western films zijn opgenomen. Onderweg weer de meest fantastische uitzichten tegengekomen. Wanneer je het over een windmolenpark hebt tref je onderweg wel een heel groot windmolenpark aan, zover als je kunt kijken staan er windmolens. Rond de middag aangekomen bij onze volgende stop, Best Western Plus Frontier motel. Een erg mooi gelegen motel met uitzicht over de Alabama Hills en Mount Whitney. Eerst even rondgekeken in Lone Pine, een leuk klein plaatsje wat een en al western invloeden ademt. Overal foto's uit de goede oude tijd dat John Wayne en zijn tijdgenoten hier films opnamen. In de middag de auto gepakt en een stuk de Alabama Hills ingereden. Als je daar rondrijdt snap je dat het een perfecte filmlocatie is. Overal mooie rotsformaties afgewisseld met vlaktes. Erg indrukwekkend om te zien. En tussen al die rotsformaties zie je dat er mensen hun tent of RV hebben neergezet zodat ze, denk ik, hier overnachten. We zijn nog een stuk de berg opgereden, en voor je het weet zit je al op een enorme hoogte waar ook hier het uitzicht weer adembenemend is.
Teruggekomen bij ons motel hebben we nog even bij het zwembad gelegen, wat overigens ook geen straf is met uitzicht op de bergen.
In de avond hebben we heerlijk gegeten bij Seasons, waar reserveren wel aan te raden is, het schijnt er altijd druk te zijn.
Dit was wederom een heerlijke dag. Morgen op to Las Vegas!!