Dag 5

Van Yosemite naar Monterey

Vanmorgen wederom vroeg wakker, het zal nog wel met het tijdverschil met Nederland te maken hebben. Rustig aan ontbeten en rond half acht op weg richting Monterey. Dag Yosemite, wat ben je mooi en bijzonder, voor mij ben je een aanrader voor iedereen die in de buurt is.
Wat onderweg opvalt is dat het gras er erg geel en droog uit ziet. Vandaar dat het gevaar op bosbranden aanwezig is. We hebben een mooie en landelijke route afgelegd naar Monterey. Alleen een kleine vertraging gehad onderweg in verband met wegwerkzaamheden.
In Monterey aangekomen was er al een kamer beschikbaar voor ons, en wat voor een kamer. Echt een prachtige suite. We konden gelijk onze spullen op de kamer kwijt. Hotel Pacific is een keurig net en prima hotel.
Hierna zijn we naar Fisherman's Warf gelopen, het is op loopafstand van ons hotel, echt superfijn. Ook al weer zo gezellig. We hebben heerlijk geluncht bij Crab Louie's, een leuke bistro op Fisherman's Warf.
Na nog een rondje gelopen te hebben terug naar het hotel en heerlijk gedoucht.
Aan het einde van de middag zijn we naar Carmel gereden. Carmel staat bekend als kunstenaars plaats. Het is er erg gemoedelijk en er hangt een geweldige sfeer. Eerst het strand op geweest en hierna door de winkelstraat gewandeld om winkeltjes te kijken. We hebben 's avonds heerlijk gegeten bij The Grill, een heerlijke snap daps voor mij. Na afgerekend te hebben nog een korte wandeling gemaakt door Carmel. En hierna weer richting Monterey. We hebben nog een rondje gelopen door Monterey en zijn weer naar ons hotel gegaan.
Morgen gaan we richting Pismo Beach.