Dag 2

Van Chicago naar Indianapolis

We zijn vroeg op want de bus komt ons om 8.00am halen. Het sneeuwt. De bus komt 1 uur later. Om 9.00 rijden we naar Middlebury en komen omdat het in Illinois een uur later is om 12 uur aan. We krijgen uitleg van de Camper voordat je mag gaan rijden. Dan blijkt dat een sensor van de vuilwatertank het niet doet en wachten we tot deze is gemaakt.
Om 15.00u rijden we naar Indianapolis. Het sneeuwt de hele dag. Over de snelweg is het een beetje saai. Grote trucks halen ons in. In Indianapolis rijden we fout maar komen op een mooie route. Alle mensen wonen hier in grote huizen tussen de bossen/bomen. Lijkt de Eeuwigelaan in Bergen alleen veel langer.
Om 19.00u zijn op het rv-park. Rijden nog even naar de Wallmart voor boodschappen. Wat is de winkel groot en 24 uur per dag open. Terug op het Rv-park eten we een broodje. Halen de kleding uit de koffers want daar hadden we nog geen tijd voor gehad. Nog wat voorbereiding voor morgen omdat gezien het weer we er over nadenken om niet naar Nashville te gaan maar rechtstreeks naar Memphis. Het vriest buiten maar de camper heeft een goede kachel. om 24.00u gaan we slapen.