Dag 1

Vertrek naar Chicago

Vandaag vliegen we naar Chicago.
We rijden op tijd naar Schiphol en komen om 7.45u aan. Vliegtuig vertrekt om 10.20u dus we denken nog wat te winkelen en koffie te drinken. Als we de koffers uit de auto halen merk ik dat ik mijn jas thuis heb laten liggen waarin mijn paspoort, rijbewijs en betaal passen in zitten. Stress dus. Jara blijft bij Linda en ik rij terug naar Callantsoog. Het is stil op de weg maar moet wel veel te hard rijden. Wel veilig maar dan maar een bekeuring riskeren.
Ik ben om 10.15u terug op Schiphol. Koffers konden worden ingecheckt door de hulp van de united Airlines medewerkers.
We zijn op tijd bij de gate, stappen in en hebben een goede vlucht naar Chicago. De Immigratie en Douane gaat soepel en snel. THier zeggen ze niet " het is goed", maar " Welcome to the United States of America". Dus binnen een uur staan we buiten in de zon maar het vriest. Meteen zie je de grote auto's, mooi dus we maken een foto.
Om 15.30u komen we met de shutte in het w hotel " Best Western".
Nadat we ingecheckt zijn en bij Roadbear de Camper overeenkomst hebben getekend gaan we met de shuttle terug naar O'Hare. Daar gaan we met de metro, " Bleu Line" naar down Town Chicago. Op station " Washington" stappen we uit en staan midden in het Centrum. Veel hoge wolkenkrabbers, avenue' s and St. We zien de Sears Tower, de Trump Tower. De metro rijd boven de straten waar de auto's onder door rijden. Mooie rivier met veel bruggen. Chicago is een indrukwekkende stad. Het is koud en winderig dus we gaan onze 1e BQQ burger eten in een mooi bruin sportcafé. Althans er hangen enkele schermen.
We krijgen veel teveel. Lekker en we zijn weer warm. Als we genoeg gegeten hebben besluiten we terg te gaan naar het hotel. We zijn om 10.00u pm terug, nemen een koffie en gaan slapen. Morgen de Camper halen. Wordt spannend want er is sneeuw voorspelt.

Foto' s komen later