Dag 2

Reisdag 2 - RV's, Wal*mart en BBQ (the American way dus)

Koffers in de SUV van een snorder (hebben ze blijkbaar ook in de US alleen noemt de chauffeur zichzelf een "independent") en richting Roadbear om de Campers op te halen. Daar hebben we een uitleg gekregen over hoe alles werkt.
De campers zijn echt super groot en die Amerikanen zijn zo gek dat ik er ook in mag rijden!! Maar dus alle spullen in de campers en richting de Wal*mart om spullen in te slaan.... En dat hebben we gedaan! 5 karren vol met eten, drinken, een BBQ en ga zo maar door! 3 uur in een supermarkt, als je Rik een beetje kent weet je dat hij de tijd van z'n leven had.
Nou van dat shoppen krijg je natuurlijk honger, dus even gezellig met Wim, Lindy, Marloes en Rik geluncht en vertrokken naar de eerste camping. ROADTRIP!
De weg leidde ons weer langs de strip van Las Vegas, dus het was je ogen uit kijken. Eenmaal voorbij de drukte van de stad verandert het landschap ineens, niet meer de glinsterende gebouwen, grote reclame borden over shows, casino's, hotels en advocaten (?!) maar prachtige droge landschappen.
Nu zijn we na een paar uurtjes rijden op het Nevada Treasure RV Resort aangekomen. We hebben twee hele mooie plekken met een BBQ direct aan de plaats en er is een lekker zwembad. Vanavond wordt er natuurlijk gelijk gebruik gemaakt van de BBQ en daarna gaan we lekker vroeg slapen, want morgen vroeg op om naar Death Valley te gaan!