Dag 6

Reisdag 6

Vandaag hebben we een rustig dagje. We zijn naar het plaatsje Laughlin gereden, hebben de campers neergezet en Rik en ik zijn richting het strandje bij de rivier gegaan.
Het tafereel voor ons is heel apart, waar er in Nederland een zwemgedeelte is en een klein stukje is voor boten etc, is het hier helemaal andersom. Het hele strand staat vol met waterscooters, opblaasbare banden en vlotten, boten, stoeltjes, koelboxen en ga zo maar door. En dan dus de mensen die bij al die spullen horen.... Ze komen rechtstreeks uit een komedie gelopen. Ze proberen elkaar weg te blazen met hun muziek, laten zien hoe goed ze kunnen dansen op de boot "oh my god this is my song" , het is allemaal ongelofelijk over de top en erg nep, dus ik vermaak me uitstekend!!
Wim, Lindy en Marloes zijn ook nog even naar het strand gekomen, ik ben blij dat zij ook nog even kunnen genieten van het Laughlin publiek.
Na de heerlijke enchiladas die Rik heeft gemaakt gaan we nog even het casino in. We hebben even een rondje gelopen, zijn achter een paar automaten gaan zitten en zijn nu bij de blackjack tafel beland. Tot mijn vreugde is het strandpubliek ook weer van de partij! De serveerster die hier rond loopt heeft denk ik 30 jaar geleden in Las Vegas gewerkt, maar dat belet haar niet nog steeds hetzelfde rokje (nou ja rokje... grote riem) aan te hebben. De siliconen stammen uit de jaren 80, te groot en de randen zijn door de te veel opgerekte huid te zien. De dame heeft en is geleefd. De croupier mist een paar van z'n tanden en de algehele dresscode is meer "huispak" dan "smoking". Al met al is het een bont publiek. Rik krijgt sjans aan tafel van een dronken oudere vrouw. Oh my God we komen uit Nederland, haar man komt ook uit Nederland! Of nou ja zijn ouders oorspronkelijk. Ze zijn jaren geleden in Nederland geweest en dat heeft hun leven veranderd. 's Middags thee drinken met koekjes, het was zo relaxed!
Ze vind het heel jammer dat morgen al weer weg gaan, want anders hadden we samen op het strand kunnen zitten...... 's Middags thee drinken met koekjes, het was zo relaxed! Nederland heeft hun leven echt veranderd. Was leuk geweest als we haar man ook hadden ontmoet. Ze zijn jaren geleden in Nederland geweest en dat heeft hun leven veranderd. 's Middags thee drinken met koekjes, het was zo relaxed! Zo jammer dat we morgen al weg gaan, want ze had graag nog met ons op het strand gezeten. Ow daar is haar man! Even Nederlands tegen hem praten, schijnt ie leuk te vinden. De beste man spreekt geen woord Nederlands. Hij zegt ja m'n vrouw is dronken. We proberen afscheid te nemen. Nederland heeft hun leven zo erg veranderd. Het was zo relaxed die koekjes en thee in de middag. Zo jammer dat we er morgen niet meer zijn.... We knutselen een excuus in elkaar om te vertrekken: "ja na een week nog steeds wel last van die jetlag hoor" en het lukt ons om afscheid te nemen. Snel weg hier!