Dag 7

Reisdag 7

On the road again! Eerste stop vandaag is Red Rock Canyon. Wat nou zo heerlijk is aan Amerika is dat ze niet te moeilijk doen als het gaat om het benoemen van straten en parken. Staat er een school in een straat noemen ze het "school avenue", staat er een kerk langs de boulevard noemen ze het "church boulevard" en als er rode rotsen te zien zijn in een canyon, noemen ze het dus gewoon "Red Rock Canyon".
Zoals zo ongeveer alle natuur tot nu toe in Amerika is het hier ook weer prachtig.
Je kunt zowel lopend als met de camper het park in en wij hebben er voor gekozen om met de camper te gaan. We stoppen gelijk bij de eerste sight. We lopen een stukje de canyon in en nemen weer genoeg foto's. Er wordt op rotsen geklommen en op verzoek ook een sprongetje gemaakt op de rotsen.
De totale route met de camper is 13 mile en nadat we bij nog twee sightseeing geweest zijn begint bij iedereen de appelflauwte (nieuw woord geleerd) en verlaten we het park weer om lekker te gaan lunchen.
De tweede stop van de dag is bij de outlets bij Las Vegas. Rik heeft wat gekocht en jullie gaan het niet geloven, maar ik ben naar buiten gelopen zonder iets te kopen.
We rijden verder naar de camping van vandaag; Sam's town in Las Vegas.
Vanavond gaan we een happie eten bij de Mexicaan in het hotel van Sam's town. Het restaurant zit op een soort grote binnenplaats van het hotel. Er staan bomen met verlichting, er is een grote fontein met mechanische dieren erbij en er is een groot glazen dak waardoor de gekoelde lucht binnen blijft. Dit is dan ook de eerste (en gelijk misschien wel de laatste) keer dat we op een terras kunnen zitten. We zien dat er wat mensen zich beginnen te verzamelen bij de fontein en snappen ineens waarom. Er begint een water/lichtshow. Hebben we dan ook gelijk weer mooi meegepikt. Nog even een lucky dollar in de gokautomaten gooien (nou ja lucky... Die van ons niet, maar Marloes is wel goed bezig geweest) en weer lekker slapen.