Dag 10

Las Vegas, Death Valley, Mammouth Lake

Ik ben er nog!
Las Vegas hebben we gezien, was heel gezellig, zijn door bijna alle hotels gelopen, airco, buiten was het te warm. Hebben bij Bellagio ontbeten, nog even met een taxi naar de Outlets, niks gekocht, Roel 2 Polo's. Ik kan niet meer zo goed tegen die hitte!!! Pffff
Ja, en toen dóór naar Death Valley. Een hell! Wat heet is het daar. Boven de 40°! En hele harde wind, ik moest bril en Hans vasthouden om niet in die dessert te waaien! Pffff. Eindeloze wegen, heel stil, Lé en ik waren blij dat we bij de Range aankwamen. Dat was een beetje behelpen, maar ja, er is daar ook niet veel. Wel 's avonds hele enge beesten in de badkamer, ik wist dat gelukkig niet, H niks verteld. Lé geen oog dicht gedaan. Ik was kapot, dus prima geslapen.
Vanochtend laatste gedeelte v Death Valley gedaan, wel hele bijzondere Valley, maar nu klaar. Zijn vanmiddag hier in Mammouth Lakes aangekomen, lijkt een beetje op Fernie, wintersportplaats, ons Resort ligt naast de skilift. Le/Roel blijven hier 1 nacht en wij 2, dus wij gaan morgen hier de boel verkennen. Wel frisser hier, ook wel even lekker.
Verder alles goed, Hans rijdt vrolijk overal naar toe, en ik zit ernaast!
Hopelijk bij jullie ook alles goed. Ik kan niet zo veel foto's meer meesturen, IPhone vol, gebruik nu fototoestel.
XXX jullie moeder!! En Hans.
Die geiten!!