Dag 15

Santa Monica

Zitten inmiddels in Santa Monica, we blijven hier tot vrijdag, 2 nachten. Ik loop met het verslag een paar dagen achter.
In Monterey, 2 dagen geleden, hebben we de "17 Miles Drive' gereden langs alle mooie golfbanen, o.a. Pebble Beach. Was erg leuk om dit gezien te hebben. Ook het plaatsje Carmel was erg mooi en knus.
Volgende dag helaas in de 'Fog' de HW1 langs de kust gereden naar Santa Barbara. Erg jammer van het weer, want deze kust moet erg mooi zijn. Wij hoorden trouwens hier dat de maand juni bekend staat dat er erg vaak Fog is vanwege opwarming v d oceaan, dat zeggen ze natuurlijk niet bij Doets!! Kwamen gister in de regen aan in Santa Bar na een lange, beetje saaie route , en zijn bij een visrestaurant wat gaan eten.
Vanochtend vertrokken via Malibu( place to be), alleen niet in de mist en doorgereden nr Santa M. Waren hier om 12.00 uur en zijn om 13.00 op sightseeing bus gestapt voor de highlights van LA. Beverly Hills, Walk of Fame, en heel in de verte Hollywood. De miljoenen en celebs vlogen om je oren. Enfin, je moet het allemaal maar even 'meenemen'. Vanavond nog ontzettend gezellig wat gegeten met L/R. Blij dat we elkaar weer zagen, erg gelachen, ook vanwege het geklaag over Doets! Zij vertrekken morgenvroeg. Wij hebben nog 1 dag, maar voorspelling is FOG!!
Maar mooi weer kan je niet bestellen. Al met al hebben we natuurlijk een prachtige reis gehad, heel veel mooie dingen gezien, vooral de natuurparken waren echt geweldig.
Mireille/ Sander een heel gezellig weekend in Portugal en we zien elkaar maandag avond. Thierry we proberen zondag wel even te FT.
Lieve gr jullie moeder!!XX