Dag 24

Reisdag 24

Iedere reisdag maken we onze koelbox zorgvuldig in orde, dus ook vandaag. Alles er in inclusief ijsblokjes. Zoals altijd de koelbox boven op m'n verrijdbare koffer, gaan we het hotel uit. We waren vanmorgen bijna bij de uitgang toen een employé van het hotel ons goedemorgen wenste en zei "How are you day to day, we say good thank you" op dat moment viel de koelbox van de koffer. Alles lag in de gang op het mooie tapijt, met z'n drieën hebben we alles bij elkaar geraapt. Zie foto. Je kunt je voorstellen hoe we ons voelden.
We zijn inmiddels in San Francisco aangekomen, na het inchecken zijn we gelijk met de Cable Car naar Fishermans Wharf gegaan. Dat was een hele belevenis. We hebben de zeehonden zien brullen, daarna in Jefferson Str. gegeten natuurlijk stond er vis op het menu.
Terug met de Cable Car, maar het heeft een uur geduurd voor dat we aan de beurt waren. We zijn weer veilig in ons hotel aangekomen
Morgenochtend gaan we de fietsen ophalen, daarna maken we een fietstocht over de Golden Gate Bridge. We zijn benieuwd. We gaan nu slapen, we willen morgen uitgerust aan de tocht beginnen.
groetjes van ons.
P.s.Laurene nog 2 nachtjes slapen, dan ben je jarig. We Skypen je dan. Groet opa en oma
We kunnen geen mail's ontvangen en versturen , wel kunnen we de reactie's van de volgers met veel plezier lezen.