Dag 13

Antilope Canyon

Vanmorgen een ontbijtje tussen de herten. Deze lopen rustig aan tussen de caravan en campers door op zoek naar wat te eten en drinken. We zijn op tijd gaan rijden omdat we om 15:00uur in Page moeten zijn. We rijden van de South Rim van de Grand Canyon via de North Rim naar Page. Wat een prachtige route. Onderweg zie je grote delen van de Canyon en soms heb je het gevoel dat je er doorheen rijdt. Onderweg nog 2 keer gestopt om van het uitzicht te genieten en om nog meer foto’s te maken. Ook nog even 147 liter benzine getankt. Ondertussen hebben Youri en Fenne even wat milkshakes gehaald bij de Burgerking.
De rest van de route was ook weer een belevenis. Een prachtig uitzicht en verbazing waar en hoe mensen kunnen wonen. We waren ruim op tijd in Page. Eerst ons alvast aangemeld voor de canyon tour. We begrepen het adres al niet. Hoe kan een canyon tour midden in een stadje zijn. Het antwoord was redelijk simpel we zouden met een Pick-up heen worden gebracht. Omdat we zo vroeg waren eerst even wat eten bij de subway. Lekker wit broodje met alleen ham en kaas. Daarna nog wat boodschappen gedaan en dan door naar de canyon tour. Met 14 man achterop een Pick-up richting de canyon. Eerst een stuk over de verharde weg en daarna het veld in om bij de canyon te komen. We hadden het gevoel dat de hele opbouw van de wagen zou stuiteren. We gaan met de gids de Upper Antilope Canyon in. Een kloof die is uitgesleten door water, wind en zand en aan de bovenzijde iets open is. Door het invallen van de zon in de bovenkant van de canyon geeft dit een fantastisch schouwspel. Door de kleur van het gesteente en de glinstering kleurt alles geel/oranje. Op aanwijzing van de gids kunnen we hele mooie foto’s maken.
Hierna door naar de camping, het is maar een kwartiertje rijden. We staan op een camping in het Glen canyon national park aan Lake Powell. De camping grenst bijna aan het meer. Daar gaan we morgen eens inspringen.

Door de slechte WiFi verbinding geen foto's kunnen plaatsen van de afgelopen 2 dagen