Dag 10

Desert hot springs

Vanmorgen op tijd vertrokken vanuit San Diego op weg naar de Desert Hills Premium Outlets is Cabazon. Inderdaad een Outlet in het midden van de woestijn. Niet echt een woestijn met alleen zand maar wel heel erg heet en erg droog. Maar toch een enorme outlet er middenin. Net voordat we er waren een vervelend voorval. We stonden te wachten voor het stoplicht toen we ineens een doffe knal hoorde en de camper schudde. De auto achter ons was tegen ons aangereden. Gelukkig alleen lichte schade, een deuk in onze bumper en wat schade aan zijn voorkant. Niemand gewond geraakt. Hij stelde voor om op de parkeerplaats vlakbij de papieren in te vullen. Toen wij rechtsaf draaiden reed hij snel door en ging de 2e rechts de snelweg op. Daar stonden we dan, schade en de dader die er vandoor was gegaan en geen kenteken kunnen achterhalen. Balen! De camperverhuur gebeld en de situatie uitgelegd. Vul het schadeformulier in en mail deze met foto's van schade naar ons toe dan komt het wel goed. Oké, dat valt gelukkig mee. Eerst maar naar de plaats van bestemming gegaan het formulier mailen doen we vanaf de camping. In elke outlet is er wel iemand die iets leuks vind, dus weer wat ingeslagen.
Nu op zoek naar een supermarkt om boodschappen te doen. In deze supermarkt ook een gasgrill gevonden. Makkelijk om buiten vlees te kunnen grillen. Meteen op de camping in elkaar zetten kunnen we deze vanavond nog gebruiken. Op de camping aangekomen bleek het heel erg rustig en degene die er staan zijn Nederlanders.
Meteen hadden we door waarom het hier Desert hot springs heet. Het is inderdaad hot. En er waait continue een warme wind. Dus grillen ging het niet worden, geen vlam die hier aan blijft. Eerst maar een duik in het zwembad!
Morgen langs Joshua Tree national park en door naar Kingman (route 66)