Dag 14

Lake Powell

Voor degene die ons gemist hebben, sorry slechte internet verbinding daarom geen updates mogelijk. Ik heb voor de liefhebber bij de afgelopen 2 dagen (grand canyon en Antilope canyon) nog wat foto's toegevoegd.
We hadden niets anders op het programma staan als een paar wasje draaien en een duik in het meer. Optioneel was het bekijken van de Horse Shoe bend, een punt waar de Colorado river een draai maakt die lijkt op een hoefijzer. De optie hebben we laten vervallen, liever meer tijd in het meer. Als eerste de was gedaan. Een deel in de droger en een deel opgehangen. Het opgehangen deel was sneller droog dan de droger. Dat is weer een voordeel van een continue warme wind. Daarna lekker in het meer gedoken. Lekkere temperatuur water en een prachtig uitzicht tussen de uitlopers van de canyon. Douchen kost op deze camping $2,00 per 15 min. En we blijven tenslotte Nederlanders dus de douche in de camper uitgeprobeerd. En dit werkt prima.
's Avonds ons grilletje weer aangestoken en wat vlees erop. Wel een beetje op tijd want om 20:00uur is het donker. Na het eten toch nog een wasje draaien en met z'n allen rummicub spelen. Kaarten lukt niet die waaien van tafel.
Morgen gaan we naar Zion National park.