Dag 17

Las Vegas

Vanmorgen eerst met het thuisfront gebeld en daarna gaan rijden naar Las Vegas. Het eerste stuk van de rit was een erg mooi stuk weg door het laatste stukje bergen. Daarna alleen nog maar saaie woestijngrond. Gelukkig duurde de rit niet al te lang, en we kregen een uur extra omdat we de tijdzone van Utah, via Arizona, naar Nevada passeerden. Bij aankomst op het RV park een bewaker die ons ontvangt en ons instrueert waar te parkeren en te registeren. Bij het uitstappen al meteen de verrassing van de warmte. Dik 40 graden Celsius. We hebben een plek vlakbij het zwembad gekregen dus daar maar gebruik van gemaakt. Aan het eind van de middag gaan we de Strip wel bezoeken. Het is een mooi zwembad met aparte baden voor families en volwassenen. Wij vonden ons niet zo passen in het volwassenenbad.
Na het zwemmen met Uber richting de casino's. Misverstandje bij het instappen van de Uber, zaten we in de verkeerde auto. Snel omkeren en van auto wisselen. We zijn bij The Venetian gestart waar de gondola's in het hotel rondvaren. (toch nog een beetje Italië dit jaar) Daarna bij Caesars Palace naar binnen gelopen en bij Bellagio naar de fonteinen gekeken. Je kijkt je ogen uit hier dit is niet te beschrijven. Toen verder lopend richting de M&M winkel gegaan. Want daar kwam Fenne voor. Onderweg nog een burger gehaald bij "In & Out burger" want die stond ook nog op de checklist. Heerlijke burgers, wel fastfood maar toch anders.
Bij de M&M store heeft Fenne natuurlijk M&M's in verschillende kleuren uit de M&M wand gehaald. Nog even gekeken bij MGM Grand of de leeuwen er nog zijn, maar deze hebben we niet kunnen vinden. Toen nog overgestoken naar New York, New York en toen was het wel genoeg voor vandaag. Een Uber was zo geregeld, binnen No Time stond hij op de speciale Uber wachtplaats. Nog even wat drinken in de camper, want het is nog steeds erg warm buiten. Nog geen concrete plannen voor morgen, misschien Freemont street.