Dag 3

Roadbear

Vanmorgen weer allemaal op tijd wakker dus besloten om een ontbijtje te zoeken voordat we uitchecken. Het idee was om de foodcorner van het winkelcentrum in de buurt op te zoeken. Maar we waren zo vroeg dat het winkelcentrum nog niet open was. Dus op zoek naar een alternatief. Deze was snel gevonden in de vorm van Café Central vlakbij Union Square. Ons lumineus idee om een combinatie te maken van een Crêpe Nutella en een sandwich (stokbroodje) gezond in een sandwich met Nutella werd niet begrepen door de manager en was niet mogelijk.
Na het ontbijt nog even naar de Nike store waar we ook voor een dichte deur kwamen te staan. Ja we waren echt vroeg vandaag. Toch maar even gewacht tot de deuren openden om te kijken of er nog nieuwe sneakers gescoord konden worden. Dit is niet gelukt. Terug naar het hotel dan maar om de laatste spullen te pakken en uit te checken. We waren voor alles lekker op tijd vandaag, dan ook maar op tijd naar RoadBear. Daar waren we zo op tijd dat we wel een deel papierwerk konden doen maar verder nog ruim een uur moesten wachten om de camper in ontvangst te nemen. Kids wel happy want de WiFi was hier snel dus lekker alle social media weer bijwerken.
Na uitleg bleken we een andere camper mee te krijgen dan we bedacht hadden. Een maatje groter, want kleiner kennen ze hier niet.
Maar ook met dit formaat camper is in het Amerikaans verkeer prima mee te komen. Eerst langs een supermarkt om inkopen te doen en daarna door naar de eerste camping, Al ruim van te voren geboekt dus geen vrees dat er geen plaats meer zou kunnen zijn. Gelukkig maar want het verkeer zat niet helemaal mee. Ook hier rond een uur of zes hetzelfde verschijnsel als op de Nederlandse wegen op dit tijdstip, File.
Iets later dan verwacht aangekomen op de camping, ontvangst met zelfgebakken koekjes en een prima kampeerplek. Koffers legen en alle kastjes vullen die er maar zijn. Morgen weer verder op weg!