Dag 7

Santa Monica Beach

Vandaag de dag begonnen aan Santa Monica Beach. De parkeergelegenheid was prima. Een grote parkeerplaats met voldoende ruimte. Je betaald wel 4x zo veel als voor een auto, maar je gebruikt ook 4 plekken. Geen probleem, plaats zat. Even lekker in de zee gedoken met lekker veel golfslag en heerlijk relaxed op het strand gelegen. De golven waren zo lekker dat we besloten hebben om hier te blijven en niet naar Venice- en Muscle beach te gaan. De bekende pier van Santa Monica met de kermisattracties was vlakbij dus daar nog even heen gewandeld en daar een ijsje gegeten. De attracties zijn allemaal voor kinderen bedoeld dus daar zijn we niet in geweest. We hadden ook al genoeg gehad bij Universal studio’s.
De reis naar de volgende camping in San Diego moest natuurlijk ook nog gedaan worden. Om ongeveer 15:00uur in de camper gestapt om af te reizen naar San Diego. We hadden iets last van file. Het heeft ons 2 uur gekost voor we uiteindelijk Los Angeles uit waren. Nou is de stad wel enorm groot maar dat er op bijna de hele weg file zou staan hadden wij ook niet verwacht. We hadden genoeg tijd ingecalculeerd om de reis te maken dus maar iets over de ingeschatte aankomsttijd aangekomen op de camping.
Onderweg nog een korte stop gemaakt om de benen en armen even te strekken. Hier waren de US Marines aan het oefenen met een soort helicoptervliegtuigjes.
Op de camping aangekomen snel in kunnen checken. “Do you have a rental RV?” Wat denk je zelf dat ik mijn eigen camper meegenomen heb uit Nederland. De instructies om op de plek te komen zijn simpel, volg de gele lijn tot aan nummer 4 en dan doorrijden tot plek 2206. Ja het is een redelijk grote camping.
Camper gepositioneerd tov de picknick tafel zodat de luifel ook uit kan. Die hebben we nog niet kunnen gebruiken door de beperkte ruimte. Voor morgen staat er niet veel op het programma het is ten slotte vakantie.