Dag 9

Seaworld San Diego

Vandaag hebben we Seaworld bezocht. Gisteren online al kaartjes besteld, special summer sale en veel geld bespaard. Vanmorgen na het ontbijt met Uber naar Seaworld. Hoeven we niet zelf te zoeken en we zijn ongeveer hetzelfde geld kwijt als daar de camper parkeren. We stonden precies om openingstijd voor de deur. Een snelle inspectie van de inhoud van de rugzak en daarmee meteen doorlopen het park in. Als eerste naar de nieuwe achtbaan. Ja ook deze zijn er in Seaworld en omdat de Orka en Dolfijnen shows nog niet beginnen eerst deze maar proberen. Een klein oponthoud vanwege een technische stroring, maar dit was na ongeveer 10 minuten opgelost. Een aantal mensen was in deze tijd al afgehaakt dus lekker snel in de attractie. Daarna meteen doorgelopen naar de dolfijnenshow. Recht in de zon, het water liep van je af. De show was, zoals je mag verwachten in zo’n soort park, erg mooi.
De rest van de dag in de overige attracties gegaan en shows bezocht. Waaronder het aaien van haaien, roggen en dolfijnen. En natuurlijk de soakzone bij de orkashow. Youri en Fenne zaten op de eerste rij, wij hebben het iets hoger gezocht al was het maar om de camera te ontzien van het zoute water.
Bij de terugkomst op de camping zagen we dat er mensen in het nieuwe zwembad waren. Deze was vandaag geopend. Youri en ik meteen onze zwembroeken aangetrokken en er in gedoken. Op het moment dat ik dit aan het schrijven ben is Youri nog niet terug. Het is 22:0uur en nog heerlijk zacht weer.
Vandaag was de laatste dag aan de kust, morgen trekken we het binnenland in te beginnen bij Palm Springs.