Dag 24

Terugkomst

Om het verslag compleet te maken hierbij de laatste update van onze reis. Met de shuttlebus zijn we van de camperverhuur naar het vliegveld gebracht. Het vliegveld is niet zo heel erg groot dus de balies voor het inchecken van de bagage was zo gevonden. Hier was het nog even spannend of de handbagage van Cor niet te zwaar was, dus al plannen gemaakt wat eventueel overgezet kon worden naar een andere koffer. Maar de handbagage was met 11,9 kg precies binnen de norm, geen probleem dus. Door naar de vertrekhal. Eerst nog even door de security, erg vreemd georganiseerd een lange rij midden in de gang. Het wachten viel hier achteraf nog mee dus op tijd aanwezig bij de gate. Nog even snel wat croissantjes gehaald want de maagjes begonnen te knorren. We waren nu ook meteen van onze losse dollars af.
Het boarden duurde iets langer dan gepland en het was erg druk met vliegverkeer, dus in file naar de startbaan. Uiteindelijk ruim een uur later vertrokken. De terugreis was zwaarder dan de heenreis. Bij Daniëlle en Cor viel het eten of alleen de geur al niet lekker met als gevolg dat dat beide misselijk het vliegtuig uit kwamen. De vertraging was onderweg weer ingehaald dus toch op tijd geland op Schiphol. Eerst door de douane waarbij we op het verkeerde been werden gezet met een rij voor alleen Europese paspoorten. Deze liep trager door dan de rij van overige paspoorten.
Nu op zoek naar de koffers, de band was snel gevonden maar het duurde lang voordat onze koffers voorbij kwamen. Maar ze waren er gelukkig wel. Bij de uitgang stonden Pa & Ma Abbring ons op te wachten, erg leuk. We konden niet met hun meerijden dus na even kletsen de reeds besteld taxi opgezocht om door naar huis te gaan. We waren blij dat we er waren. Helaas was het fantastische avontuur voorbij, maar heerlijk om weer thuis te zijn. Het was heel erg leuk om op deze manier onze ervaringen met jullie te kunnen delen!