Dag 21

Een afgerond geheel

Dag 22 Woensdag 21 juni
Ja, de laatste vakantiedag (voor zover je daarvan kan spreken) is een feit. Gisteren is alles heel voorspoedig gegaan: de koffers waren niet te zwaar en we waren vrij snel door de douane heen. De vliegreis is weer fantastisch gegaan en voor de verzorging aan boord niets dan lof. We zijn ruim een kwartier eerder dan gepland op Schiphol aangekomen en nadat we de koffers van de band hadden gehaald, zijn we eerst een heerlijke cappuccino gaan drinken op de plaza. De auto uit de parkeergarage gehaald en om kwart over twaalf waren we thuis. Buuf en papa en mama helpen ons door de jetlag heen.’t Is toch wat hè: moet je je jetlag van 9 uur wegwerken, is het ook nog eens de langste dag van het jaar…!
We kunnen, met onze voeten weer op de Nederlandse klei, zeggen dat het een hele mooie reis is geweest. Diverse landschappen zijn aan ons voorbij getrokken, onze diverse uitstapjes waren prachtig, we hebben met veel vriendelijke mensen gepraat en we hebben - in onze ogen - heel veel wildlife gezien. Zouden we met de informatie die we nu hebben hetzelfde hebben gedaan? Grotendeels wel en sommige onderdelen van de reis zouden we anders hebben aangepakt. Uiteraard is dit een subjectieve constatering. Mocht(en) je/jullie zelf die kant opgaan, dan willen wij natuurlijk onze 'expertise’ aanbieden.
Lieve blog-lezers-en lezeressen, wij bedanken jullie voor het in gedachten meereizen op onze trip door West-Canada. Al jullie reacties waren voor ons een feestje om te lezen: onze hartelijke dank hiervoor. En niet alleen daarvoor, maar ook voor jullie geduld en de tijd en moeite die jullie hebben genomen om de vaak zéér uitgebreide verslagen te lezen.
Wij hebben een super toffe vakantie gehad!