Reisinformatie

 • Beheerder van de reis: Dave Böskes
 • Bestemming: New York City
 • Titel: Washington D.C. & New York City 2.0
 • Soort reis: Stedentrip
 • Reisdoel: Vakantie met partner
 • Periode: 20-07-2015 tot 28-07-2015
 • Reisomschrijving:

  12 juni 2015 - Welkom op onze blog

  Hallo allemaal,

  Het blog is klaar. Net zoals twee jaar geleden voor onze trip naar Washington DC en Florida, houd ik nu ook een dagboek bij met de dingen die we beleven. De twee reizen die we in 2013 hebben mogen maken waren echt helemaal geweldig. Helaas waren er ook wat kinkjes in de kabel. Toen we in maart 2013 New York bezochten was er net een aantal maanden daarvoor de orkaan Sandy aan land gekomen en voor veel ravage gezorgd. Dus helaas een aantal dingen die op ons verlanglijstje stonden waren niet te bezichtigen. In oktober van het jaar hebben we Washington DC en Florida aangedaan. Ook hier zat het tegen. Net voor het vertrek ging de Amerikaanse regering op slot. Dus heel veel gesloten. Ook dit was een grote domper.

  Toen we afgelopen kerst aan het bedenken waren waar we in 2015 naar toe wilden gaan, ontstond het plan om toch terug te gaan (eigenlijk zouden we Amerika even een paar jaartjes overslaan). Naar Washington DC om de tweede echte Space Shuttle (Discovery) te gaan bekijken en alle musea, monumenten en andere zaken die we gemist hebben. Hetzelfde geld voor New York. We willen onder andere de nieuwe One World Trade Center tower, het 9/11 museum, de kroon van het Vrijheidsbeeld, Ellis Island en nog veel en veel meer bezoeken. Dingen die we allemaal in 2013 niet hebben kunnen doen. Op dit moment is het nog rustig.

  De reis is net betaald. Nog precies 38 dagen te gaan. Nog 5 weken werken. De reispapieren moeten nog binnenkomen. Zoals gezegd, het blog is aangemaakt, de rest komt er t.z.t. aan.