Dag 15

Mammoth lakes

Het was vannacht heerlijk fris dus lekker onder het dekbedje kunnen slapen. Af en toe uit m'n slaapkamerraampje gekeken of er tóch een beer voorbij kwam, maar helaas.???? We zijn heel relaxed vertrokken van de camping in Mammoth Lakes.
We waren daar maar hadden nog geen Lake gezien, dus eerst maar even richting Lake Mary gereden. Was prachtig ,heel helder water waar vissers hun hengeltje in gooiden.
Daarna gekoerst richting Yosemite park. Het was een mooie route. We gingen oostelijk het park in en moesten over de Tioga pas. Anne- Marie sliep gelukkig. Zo kon ze ook niet misselijk worden. We zaten boven de 3000 meter.
Prachtig om te zien al die besneeuwde bergtoppen, klaterende beekjes en mooie krijtrotsen. Jammer dat veel bos hier verbrand is en verwoest door noodweer.
We waren bijna op de camping en dachten dat we in een afgebrand dorp kwamen. Allemaal dode, verbrande bomen om ons heen. Gelukkig was de camping gespaard gebleven en hebben we toch een mooie plek in het bos.
Voor we ons settelden op de camping hebben we eerst,iets verder op ,in een restaurant gegeten. De camping heeft op dat gebied niets te bieden.
Morgen gaan we met de bus het park in. Het weer is hier heerlijk,dus ook vannacht wordt het weer lekker slapen.