Dag 14

Mammoth Lakes

Vanmorgen waren Anne-Marie en ik vroeg op. Vóór achten lagen we al bij het zwembad. Dit wilden we ons niet onthouden. De camping had een práchtig zwembad met heerlijke ligstoelen,palmbomen een waterval en er was zelfs een strandje na gebootst. Het was tóch al heerlijk van temperatuur dus het was er zo vroeg al , goed toeven. Om half 10 hebben we met z'n allen ontbeten nadat de heren uitgeslapen waren. Daarna kon de lange rit over de eindeloze vlakte's beginnen. Verstand op nul en gaan met onze karavaan.
Het waren idd eindeloze wegen, vlaktes en bijna geen dorpjes. Soms was het net of je alleen op de wereld was.
We moesten bovenlangs Deathvalley rijden. Met de camper mag je daar vanwege de hitte niet komen.
Onderweg moesten we nog wachten voor een groep overstekende koeien. Een wei met afrastering kennen ze hier niet.
Eindelijk werd het weer wat groener en kwamen de bergen in zicht. We moesten een paar passen nemen om er over heen te kunnen. Anne-Marie werd misselijk van alle bochten die we moesten nemen.Hoe dichter we bij Mammoth Lakes kwamen hoe hoger het werd en we zagen zelfs besneeuwde bergtoppen. Het blijkt ook een wintersportgebied te zijn,waar we vannacht overnachten.
Op de camping aangekomen,acht uur na vertrek,dachten we nog te kunnen barbecuen , maar het was er gewoon té fris voor. Niet te geloven hè,gisteren smolten we nog bijna weg.
We hebben dus maar gezellig binnen aan de dinette gegeten.We worden hier ook uitdrukkelijk gewaarschuwd om geen etensresten te laten slingeren. Hier komen veel beren voor. Ik hoop er toch zó één te spotten.
De nacht zal heerlijk zijn , weer onder het dekentje , zonder lawaaimakende airco.