Dag 12

Zion park Las Vegas

Weer een goede morgen allen. De zon schijnt weer????het is hier heerlijk. Op de foto zien jullie onze kampeerplek van afgelopen 2 nachten . Dat was rustig en lekker koel. Ontbeten met vogeltjes en eekhoorntjes om ons heen.We zijn benieuwd wat de komende 2 nachten Las Vegas ons gaan brengen. We hebben weer een lange rit voor de boeg maar nemen tóch een kleine omweg om óók Zion park nog even te kunnen meepikken.Misschien komen we hier nooit weer en dan heb je't tóch maar mooi gezien. We zijn nog geen kilometer onderweg en zien al een aangereden hert langs de kant van weg liggen. De derde al deze vakantie. Zó zielig.
Zion park is ook zeker, meer dan de moeite waard.(voor wat wij ervan gezien hebben).
Een práchtige natuur met mooie rotspartijen.
Moeders mocht na een heerlijke lunch de weg vervolgen achter het stuur met Anne-Marie naast zich.
Jan trok zich terug in bed. Hij is nog steeds moe en heeft heerlijk 1,5 uur liggen pitten. Toen hij wakker werd kwam hij mopperend "de cockpit" in en zei: ik heb al 2 keer op het knopje van de stewardess gedrukt maar er komt niemand..........Hij is aan de beterende hand????.
Ook bedacht hij zich ,voor we Las Vegas inreden ,om een klein ommetje te maken en de Hoover Dam te gaan bekijken. Dit had hij 7 jr geleden graag gewild ,maar toen wilde de groep ergens anders naar toe. Nou ,deze groep is heel gewillig ,dus moeders koerste richting HD. Voor we de H Dam op mochten werden we eerst gecontroleerd door 2 man sterk security. De camper werd van binnen en buiten doorzocht op explosieven. De fam Kole zou eens van plan zijn de Dam op te blazen,ha,ah.Dit is zéker een geweldig bouwwerk om te zien. Het was er alleen héél warm. Kunnen we vast wennen????!
De natuur is ondertussen ook al weer verandert in een woestijn gebied met alleen wat droge planten,cactussen en een paar palmbomen. Wát een verschil met gisteren.
Op de camping aangekomen(resort,ja,ja)hebben we heerlijk kip gegeten wat we warm hadden meegenomen. Lekker makkelijk.
Het is was hier vandaag 40 gr(we hebben al voor hetere vuren gestaan)