Dag 6

Uitstapje naar Los Angeles

Vanochtend om 7.00 uur opgestaan en de zon stond al hoog aan de hemel. Vanuit de camper hebben we een mooi uitzicht op de Pacific Ocean. Wederom een heerlijk ontbijt genomen.
Om 8.30 uur hebben we de bus genomen van Malibu naar Santa Monica. Kosten 1, 75 dollar per person. Daarvoor hebben we een uur in de bus gezeten. Bij halte 5 hadden we echter wel een directe aansluiting op de Hob-on Hob-off bustour door Los Angeles.
De eerste stop hebben we gedaan bij de Fresh-Market. Dit is een mooi winkelcentrum, zoals in de mainstreet van Disneyworld.
Verder zijn we door de wijken Beverly-Hills en Melrose Place gereden.
In Hollywood zijn we uitgestapt en hebben we een foto kunnen maken van de beroemde letters op de berg. Ook de winkelstraat is levendig en leuk om door heen te wandelen.
Hier hebben we ook ons vakantiebord voor onze vakantievitrine gekocht.
Tevens hebben we de pier van Santa Monica bezocht en deze ligt aan het strand waar de afleveringen van Baywatch zijn opgenomen.
Pamela Anderson heb ik niet gezien.
Na terugkomst in Malibu wilden we in een visrestaurant aan het strand gaan eten, maar helaas we kwamen net een kwartier te laat. Om 20.00 uur was deze al gesloten.
Hebben we alsnog voor onze camper een snelle hap klaargemaakt.
De avond in Malibu is zwoel, dus we kunnen nog laat lekker buiten zitten en we horen op de achtergrond de golven van de oceaan.
Een mooi vakantiegevoel dus.