Dag 4

4th of July

Ze gingen dus wel redelijk vroeg weer open die oogjes. Rond 5 uur waren een aantal personen al weer wakker. Na een tijdje kwam André van zijn kamer naar onze kamer, maar vergat zijn sleutelkaart. Daardoor kon hij niet terug naar zijn kamer tenzij Jantine wakker werd. Die lag echter met haar oordoppen en oogmasker op lekker te slapen en hoorde niemand op de deur kloppen.
Ook naar haar mobiel bellen hielp niet want die stond op stil. Uiteindelijk de 'Waar is mijn telefoon' optie gebruikt om de telefoon over te laten gaan (toch wel handig die functie). Dat hielp uiteindelijk wel.

Vandaag is het Independence Day (onafhankelijkheidsdag) en we waren wel benieuwd of dat een groot feest zou zijn. Maar in Monterey viel dat wat tegen. Na het ontbijt zijn we bij de parade gaan kijken maar dat was het zo ongeveer wel.
Na de optocht zijn we naar het Monterey Aquarium (http://www.montereybayaquarium.org/) gegaan. Een bijzonder aquarium gefinancierd door een van de oprichters van HP.

Na het avond eten hebben we de 17-mile drive gereden en vast gekeken naar ons volgende optrekje, maar de meeste vonden we een beetje klein (http://www.carmelrealtycompany.com/real-estate-listings.htm)
Tijdens de rit kwamen we langs verschillende mooie uitkijkpunten. Zo zagen we onder andere zeehonden en zeeleeuwen lekker op de rotsen liggen.