Dag 6

LA we komen er aan

Vandaag gaan we naar Los Angeles. Doordat de meeste nog steeds vroeg wakker waren, ontbeten we ook weer op tijd. Deze ochtend ontbeten we bij het restaurant van onze Inn.
Laatste boodschapjes gedaan en daarna op weg naar LA. Oostwaarts, via Malibu, richting Los Angeles.
Tussendoor nog even naar de pier van Santa Monica geweest (http://santamonicapier.org/). Daar gezellig rondgewandeld tussen de winkeltjes en attracties en uiteindelijk afgesloten met een verfrissend ijsje. We trekken eindelijk de goede kant op, want ook de zon zien we steeds vaker. De temperaturen stijgen en de korte broeken kunnen de koffers uit. Warm of koud, André loopt toch in een korte broek.
Dit keer was de pech niet aan onze zijde, maar bij andere toeristen. Op de parkeerplaats was een man via de uitrit de parkeerplaats op gereden. Normaal niet zo'n probleem, maar hier was er een soort spijkerband waarvan je banden lek gingen als je er tegen de richting overheen reed. Deze man had dit niet gezien en daardoor z'n linkerbanden lek, auto scheef en een kleinere vervangende auto.
Na de pier, zijn we Los Angeles in gegaan. Op zoek naar de huizen uit Modern Family. Alle drie gevonden en even een foto van gemaakt.
Daarna door Beverly Hills naar het hotel gereden (http://www.sportsmenslodge.com/). Bij uitstappen van de auto zagen Hennie en Jantine iemand met een bekend gezicht lopen. Wie het was geen idee, en de man was verdwenen. Totdat André een frisse duik ging nemen in het zwembad. Bij bovenkomst zag hij William Fichtner, ook wel beter bekend als Agent Alex Mahone (http://www.imdb.com/character/ch0007974/?ref_=fn_al_ch_1) uit Prison Break.
Daarna uit eten gegaan bij pizzazaak en meteen door gereden naar het Griffith Observatorium (http://www.griffithobservatory.org/) waar het heel druk was. Als een groep Japanners op vakantie daarna snel doorgegaan naar de Walk of Fame om naar andere sterren te kijken.