Dag 1

Langste dag van mijn leven

Iedereen zit natuurlijk op ons eerste verslag over San Francisco te wachten. Dan kunnen we elkaar de hand schudden want wij wachten ook nog op onze eerste dag in San Francsico.
Na aankomst in Washington konden we vrij snel naar de gate voor onze vervolgvlucht naar San Francisco. Al snel kregen we te horen dat het vliegtuig nog in onderhoud was en dat er een lek was in een van de deuren. Een prijsvechter zou gewoon Mr. Ducttape inhuren en het dicht plakken. United Airlines kiest voor zekerheid en annuleert gewoon de vluchten en wijst ons door naar de servicebalie.
Paniek bij alle mensen die naar SF zouden vliegen en een stormloop op de service balie is het gevolg. We krijgen een telefoonnummer wat we kunnen bellen en terwijl we in de rij van de servicebalie staan, lukt het ons om na een half uur de vlucht om te laten boeken.
Donderdagochtend om 6:35 vliegen we naar Minneapolis waarvandaan we naar SF vliegen. Rond 11:00 hopen we in SF aan te komen. In de tussentijd krijgen we een overnachting in het Lansdown resort (http://www.lansdowneresort.com/) inclusief bonnen voor een maaltijd.
Helaas waren we te moe om uitgebreid te kunnen genieten van dit mooie plekje.