Dag 8

Nog zuidelijker

De dag begon met leuk nieuws uit Nederland. Tijdens het ontbijt kregen we het nieuws dat we er een nichtje bij hebben gekregen. Ook vanaf hier willen we Bart en Jannie feliciteren met hun dochter Ruth.
Op het verlanglijstje van André stond altijd al een bezoekje aan Seaworld. Daarvoor moesten we nog verder naar het zuiden, naar San Diego. Tijdens de rit hebben we een stop gemaakt in Carlsbad waar een outlet shopping mall was met o.a. een Converse schoenenwinkel beter bekend als All Stars.
De weg tussen Los Angeles en Californie is een druk bereden weg. Gelukkig hebben ze een carpool strook waar alleen auto's met 2 of meer inzittenden mogen rijden. Vergeleken met de andere 4 of 5 (soms zelfs 6) banen was het daar rustig en konden we lekker doorrijden.

San Diego ligt dicht bij de Mexicaanse grens dus konden we er niet aan ontkomen om een keer Mexicaans te eten. Het restaurantje Casa del Reyes ligt in het stadje Old Town. Iedereen ging voor een burrito, behalve Jantine. Die hield het bij het oude bekende Chicken Tenders.