Dag 20

Redwood trees

Normaal gesproken zouden we nu weer in San Francisco geweest zijn en onderweg naar Nederland zijn. Wij wilden echter ook nog familie bezoeken die in de zomer periode in Woodburn Oregon woont. Dus zijn we nu onderweg daar naar toe en op advies van Jan Doets doen we dat via een aantal mooie plaatsen. Vandaag zijn we vanuit Sonoma richting Eureka gereden en bij Humblewoodt Redwood State Park over de "Avenue of the Giants" gegaan. Tijdens deze 32-mile lange rit zijn we 2 maal gestopt voor een korte wandeling langs de grote Redwood bomen. We hebben ook nog geprobeerd om door de Drive Trough Tree te rijden, maar helaas was onze auto daar toch te groot voor.

Vanaf het park was het nog 45 minuten rijden naar ons hotel. Hier voerden we het standaard ritueel van inchecken uit.
1) Zo snel mogelijk de wifi code krijgen voor de internet junkies
2) Naam doorgeven es-cie-eetch-ei-el-die (de letter schild in het engels)
3) Paspoort en creditkaart laten zien
4) Yes we have 2 rooms

We hadden inderdaad 2 kamers, maar 1 van de kamers had maar 1 kingsize bed en de andere 2 queensize bedden. Dus toch maar even naar de receptie om de kamer met kingsize om te ruilen voor 2 queensize bedden.

Na een heerlijke maaltijd bij Applebees gingen we nog even naar de Mall (winkelcentrum). Toen we terugkwamen in het hotel, waren er problemen de WC van André en Dirk-Jan. Het water spoelde aan de bovenkant weg i.p.v. de onderkant. Een bezoekje aan de receptie zorgde voor een snelle oplossing van het probleem.

Morgen gaan we naar Crater Lake, een rit van bijna 6 uur. We blijven daar 2 dagen en we weten nu al dat de internet verbinding daar niet al te best is. Misschien kunnen we een update posten, maar foto's uploaden gaat dan in ieder geval niet lukken