Dag 17

Rustdag

De dag begon alweer met 38 graden dus voor we konden ontbijten waren we bijna al weer doorweekt van het zweet.
Vlak voor we weggingen zagen we een coyote rondlopen bij de ingang van de Furnace Creek Ranch. Vanaf de ranch reen we richting Mammoth Lakes. Hennie reed het eerste stuk en op een gegeven moment moest de airco uit omdat we 1200 meter gingen klimmen. De daarop volgende 30km was echt afzien ook omdat het buiten 41 graden was.
Iets na 14:00 kwamen we bij de Alpenhof Lodge in Mammoth Lakes aan en we hadden het idee dat we naar Oostenrijk gereden waren.
De vermoeidheid van de reis was vandaag goed te merken en we hadden dan ook niet veel zin om iets te doen. Dus uiteindelijk lekker relaxen bij het zwembad en op de kamer. Het restaurant waar we vanavond aten, had zulke grote porties dat we allemaal bomvol zaten. Na het avondeten nog een rondje gereden langs één van de meren waarbij we weer een coyote over de weg zagen lopen. Er wordt hier ook gewaarschuwd voor beren en we mochten ook geen eten in onze auto laten liggen. Helaas hebben we geen beren gezien (ook geen leeuwen).
Morgen gaan we via de Tioga pas naar Yosemite National Park en overnachten we in El Portal. De vorige keer hadden we daar geen internet dus waarschijnlijk hebben we morgen geen reisverslag
(Foto's komen later want de verbinding is hier erg slecht)