Dag 9

Sea World San Diego

Zoals gisteren al gemeld was het vandaag de dag voor André in San Diego. Vanochtend na het ontbijt snel op pad gegaan om rond 9 uur in Sea World te kunnen zijn. Onderweg naar de eerste attractie werden we staande gehouden en er werd omgeroepen dat het de gewoonte was om bij de opening van het park eerst het volsklied ten gehore te brengen. Dus de mensen om ons heen namen de hoofddeksels af, lagen hun rechterhand op hun hart en keerden zich naar de vlag toe. Toch wel bijzonder om mee te maken. Dat kennen wij in Nederland absoluut niet.
Het was een enerverende dag die door André minutieus gepland was zodat we alle shows konden zien en tussendoor nog van de attracties konden genieten.
De tribunes zijn in 2 stukken verdeeld. De voorste 10 tot 16 rijen geven je een 50-100% kans om nat/doorweekt te raken. Op de overige rijen zit je vrij veilig. Met name bij de orcas was de kans om doorweekt te raken zeer groot. Gelukkig zaten wij precies goed. Er waren er ook een paar attracties was je goed nat kon worden en dat gebeurde dus ook. Omdat het vandaag een mooie zonnige dag was, kon dat de pret absoluut niet drukken.
Het park was vandaag tot 21 uur open met daarbij een aantal avondshows en de avond werd afgesloten met een schitterend vuurwerk.
Deze dag was de trip naar het zuiden meer dan waard. Morgen een lange rit naar Kingman waar we een tussenstop hebben op weg naar de Grand Canyon.