Dag 2

Acclimatiseren

Slim hoor om 18:00 naar bed gaan. Om 23:00 (8:00 NL) waren we voor het eerst wakker. Gelukkig vielen we daarna weer in slaap, maar de volgende uren hebben we af en toe ook even gekeken of we al uit bed konden. Uiteindelijk toch tot 3:15 (12:15 NL) volgehouden en toen maar Facebook, WhatsApp en nieuws bekeken.

Na een stevig ontbijt, een rondje gelopen in Woodburn en ons klaargemaakt om naar de Mid Valley Community Church (http://www.midvalleycc.org/) te gaan. We werden hartelijk welkom geheten en natuurlijk waren de mensen om ons heen nieuwsgierig waar we vandaan kwamen, hoe lang we bleven en waar we uiteindelijk heen gingen. Een stukje herkenning was er tijdens het zingen van 2 liederen die we kenden.

Het voordeel van een oom die ooit een tijdje een kok geweest is in het leger, is dat je een lekkere maaltijd kan verwachten. Hoewel het nog geen Thanksgiving of kerst is, werd er toch een kalkoen voorzien van een vulling en daarna op zijn gemak in de oven gegaard. Daarnaast werden nog verschillende andere gerechten klaargemaakt en hadden we een lekkere en gezellige maaltijd.

Als toetje was er speciaal voor ons Pumpkin Pie gemaakt dus daar konden we ook geen nee tegen zeggen.
Inmiddels is het weer bijna 18:00, maar nu gaan we toch nog een paar uurtjes door om sneller in het ritme te komen.

Morgen is het een feestdag en zullen we kijken of we hier in de omgeving iets kunnen gaan bekijken.