Dag 12

Colorado National Monument

Omdat we nog een stukje van Arches wilden zien, zijn we vanochtend direct na het vertrek uit Moab naar het park gegaan. Op één van de parkeerplaatsen een panoramafoto gemaakt (je kunt het begin en einde aan elkaar plakken dan heb je een 360° beeld). Tijdens een wandeling kwamen we herten tegen die rustig stonden te eten.
Om 10:00 was het al weer 29 °C en waren we behoorlijk verhit na de afdaling, de wandeling en het klimwerk. Lekker in de auto, airco even op standje maximaal en rijden maar richting Grand Junction.
Bij het bespreken van de vakantie, hadden we aangegeven dat we parken wilden bezoeken ipv steden. Daarom staan er deze trip 8 parken op het programma. Bij Grand Junction ligt Colorado National Monument. Het park is niet zo groot, maar er zijn wel een aantal mooie uitkijkpunten en als het niet te warm is kun je er korte en lange wandelingen doen.
Na het bezoek aan het park, zijn we op ons gemak richting hotel gegaan. Even een beetje opgefrist en tenslotte bij Applebee's gegeten. Hennie ging voor de Cedar Grilled Lemon Chicken en Edwin voor de famous Applee's ribblets. Om je vingers bij af te likken (ze zitten er aan het eind helemaal onder ????) Omdat we hier 2 nachten zijn en Hennie het zo lekker vond, weten we al waar we morgen gaan eten.
Morgen gaan we het lekker rustig aandoen en de indrukken van de laatste week verwerken.