Dag 13

FF bijkomen

Omdat we na een week wandelen, rondkijken en reizen best wel vermoeid waren, hebben we het vandaag rustig aangedaan.
Gisteren stond de zon zo op het raam te bakken dat we niet de tijd genomen hebben om naar buiten te kijken. Vanochtend eerst eens de gordijnen van onze hotelkamer open gedaan. Het zonnetje scheen wel, maar er was ook wat lichte bewolking.
Als eerste wilden we vandaag een wandeling langs de Colorado River doen. Na enig zoekwerk uiteindelijk een parkeerplek gevonden bij een Disc Golfbaan waar we naar de rivier konden lopen. Bij Disc Golf is het de bedoeling een frisbee in zo min mogelijk beurten in een soort van korf te gooien.
Omdat dit slechts een kleine wandeling was, zijn we snel op zoek gegaan naar het volgende punt. Ook hier was het weer zoeken en hoewel we af en toe in de buurt waren, duurde het nog minstens een kwartier voordat we de parkeerplaats gevonden hadden. Één of twee extra bordjes zou geen overbodige luxe zijn. Nadat we een stukje gewandeld hadden, zijn we even aan de waterkant gaan zitten. In de verte zagen we Colorado National Monument waar een donkere lucht boven hing. We zagen de bui al hangen en keerden weer terug naar de auto. Voor we daar echter waren, begonnen de eerste druppels al te vallen. Zo konden we een beetje meeleven met jullie in Nederland????
Tenslotte zijn we nog een stukje verder gereden naar een state park. Daar hebben we rond het meertje gewandeld en even bij een vis/recreatie plekje gestopt. Helaas hadden we geen kolen en vlees bij ons anders hadden we lekker kunnen BBQen. Wel een handig systeem zo'n BBQ bij een picnic tafel.
Rond 15:30 waren we weer in onze kamer en zag het er een stuk donkerder uit. Het ging hard waaien, het onweerde en regende flink.
Het voordeel van deze buien en bewolking was dat het vandaag niet zo warm was en vanavond flink afkoelde.