Dag 8

Grand Teton National Park

Goedemorgen allemaal,
(Uit een korte enquête blijkt dat veel mensen dit bij het ontbijt lezen).
We hebben de laatste dagen zoveel geisers, watervallen, mudpools etc. gezien dat het eigenlijk een beetje saai begint te worden. Daarom is het helemaal niet erg dat we vandaag op weg moesten naar het volgende nationale park, namelijk Grand Teton. En ja de naam komt waarschijnlijk daar vandaan (als je het op zijn engels uitspreekt).
De rit van vandaag was vrij kort, maar omdat we als adres onze verblijfplaats hadden ingevoerd, waren we snel het park weer uit. We hadden de imposante bergen wel van een afstandje gezien, maar eigenlijk verder nog niet veel gezien.
Onze verblijfplaats is een leuke houten cabin waarbij je het gevoel krijgt alsof je meedoet in Little House On The Prairy. Alleen heeft deze cabin, een koelkast, magnetron, bad etc.
Na wat boodschappen gedaan te hebben en even in de cabin rond te hebben gehangen, zijn we toch weer teruggereden naar het park. Ook hier is weer een loop door het park heen, dus hebben we die gevolgd. Uiteindelijk hebben we 4 uur doorgebracht in het park waaronder een wandeling van 1.5 uur.

Hoewel we eindelijk weer een goede internetverbinding hebben (gratis en niet alleen op 1 plekje), hebben we deze keer niet zoveel foto's.
Veel plezier en eet smakelijk.