Dag 24

Nog meer Pasadena

Na 4 dagen rondrijden in Pasadena beginnen we bijna onze weg te vinden. Op zich niet zo heel gek want de wegen zijn hier bijna kaarsrecht en alle straten vormen zo'n beetje rechthoeken. Als je de belangrijke straten eenmaal kent, is het vooral moet ik de ene kant op of de andere.

Gisteren zijn we naar de Lake Ave kerk gegaan. Een grote kerk waar zo'n 2000 mensen in kunnen en met een dienst om 9:00 en één om 11:00. De parkeerplaats is gigantisch maar omdat wij de eerste keer kwamen kregen we een pas waarmee we op de visitorsplaatsen mochten staan. Wat een makkie en service.

Na de dienst zijn we mount Wilson opgereden. DJ liet zien tot hoever hij gekomen was en herhaalde regelmatig dat zijn doel was om een keer naar de top te fietsen. Nou wat ons betreft succes ermee want het is een flinke rit zelfs met de auto.

Voor de avond stond een Indiase maaltijd bij Bhanu op het programma met DJ en Tanvi. We lieten onze gastvrouw maar bestellen en haar keuze (samen met die van Dirk-Jan) was een goede keuze. Het was even worstelen en zoeken hoe we ons gerecht moesten verorberen maar het is gelukt.

Omdat Dirk-Jan vandaag ook moest werken, zijn we op zoek gegaan naar een wandeling. We hadden vrijdag wel een wandeling gezien, maar die liep niet rond. Dus ff google gebruikt om een loop trail te vinden. De keuze viel uiteindelijk op de Upper & Lower Winter Creek trail, een mooie wandeling waarbij we eerst een flink stuk omhoog gegaan zijn over smalle paadjes en na ongeveer anderhalf uur gingen we weer richting beneden. Omdat we verder naar beneden gingen dan omhoog, hadden we aan het einde nog een flinke klim te gaan. Maar we hadden voor onszelf al een beloning in gedachte want er was een Johnny Rockets in de buurt.
Dus na de wandeling zijn we eerst een heerlijke milkshake wezen drinken/eten (zaten stukjes aardbei en banaan in die niet door het rietje gingen). We kunnen je garanderen dat de lekkere shakes bij de McDonalds dan toch in het niet vallen.
Aan het eind van de middag maar begonnen met het inpakken van de koffers. Alles verzamelen en de keuze maken of we iets in de handbagage of in de ruimbagage stoppen.