Dag 25

Over en uit

Na 25 dagen is dan het moment daar gekomen dat we weer richting huis gekomen zijn. Dinsdagmiddag om 16:50 (woensdag 1:50 NL) zou een vliegtuig ons weer naar Schiphol brengen. Omdat we niet ver van Los Angeles International Airport vandaan zaten, konden we in ieder geval uitslapen.
Omdat het verkeer rond LA nogal chaotisch kan zijn, zijn we rond 11:00 vertrokken vanuit Pasadena. Vlak voor het vliegveld nog even de auto volgetankt zodat we die vol in konden leveren. Eindstand van de km teller was 34.700 mile, dus we hebben in totaal 3496 miles (5626 km) gereden.
Het vliegtuig vertrok 20 minuten later dan gepland, maar dankzij de rugwind, waren we toch rond 12:00 in Amsterdam waar André en Jantine op ons stonden te wachten.
Omdat we in het vliegtuig niet geslapen hebben, is het voor ons gevoel nog steeds dinsdag, maar dan een paar uurtjes extra. Geprobeerd zo lang moglijk wakker te blijven, maar nu zijn de oogjes toch wel zwaar.
We gaan proberen weer in het normale ritme te komen. Iedereen bedankt voor het volgen. Uit de reacties weten we dat jullie genoten hebben, maar uiteindelijk hebben wij het meest genoten.