Dag 22

Pasadena

Het gebeurt regelmatig dat we op vakantie zijn als Hennie jarig is. Gisteren was de eerste keer dat Edwin jarig was tijdens de vakantie. Dirk-Jan moest 's ochtends werken dus zijn we samen naar de Eaton Canyon trail gereden en hebben daar een flinke wandeling gemaakt. Pasadena ligt aan de voet van de berg en de rit naar het beginpunt was vrij kort. De wandeling was mooi om te doen en eindigde bij een waterval. Na even gerust te hebben, zijn we weer terug geklauwterd en geklommen.
Nadat we ons opgefrist hadden, gingen we samen met Dirk-Jan de route rijden die hij vaak met de racefiets rijdt. Daarna zijn we richting Old Town Pasadena gereden waar we door het oudere deel van de stad gewandeld hebben.
Na een maaltijd met een lekker toetje hebben we nog even in zijn appartement een spelletje gespeeld.

Vandaag heeft Dirk-Jan ons rondgeleid over de campus van Caltech. We hebben het laboratorium bezocht waar hij zijn uren slijt. De campus is dicht bij zijn appartement dus makkelijk te bereiken. De omgeving is vrij groen en op een dag als vandaag vrij rustig.
Na de middag voegde Tanvi zich bij ons en zijn we naar Los Angeles gereden. Daar zijn we eerst naar het Nature Historical Museum gegaan en daarna zijn we nog het centrum van de stad ingegaan waar we onder andere The Last Bookstore bezocht hebben. Wat een grote boekwinkel is dat zeg. Tenslotte zijn we nog Crepes gaan eten in een tentje waar DJ & Tanvi wel vaker naar toe gaan.
Ook vandaag weer afgesloten met een potje Machi Koro waarbij Tanvi als winnares uit de bus kwam.