Dag 9

Reisdag 9

We beginnen de dag met een kop koffie en een lekker broodje bij subway tegen over het hotel .
We hebben alle tijd want we zitten nog maar zo’n 2.00 uur van LA verwijderd , voor dat we vertrekken nemen we met zijn allen nog een frisse duik in de pool van het hotel.
Rond 11.30 zijn we vertrokken uit de woestijn en gaan we op weg naar long beach , hier voor moeten we dwars door los angeles , LA is de tweede grootste stad van amerika , alleen new york is groter .
Het is enorm druk op de soms wel 6 tot 8 rijbanen per rijrichting ( en dan zitten we nog niet eens in de spits ) maar wij kunnen vaak op de carpool stroken rijden . Zonder schade komen we aan bij ons best western golden sails hotel in long beach , we hebben allemaal een mooie ruime kamer op de vierde etage met balkon en uitzicht op de jachthaven . Ellis , opa en niek spurten na het inchecken naar het zwembad ( het is in LA niet veel koeler dan in de woestijn waar we weg komen ) hier heeft niek direct 2 vrienden ( eekhoorns ) voor het leven gevonden , rennen steeds rond het zwembad, anita en edwin gaan ff naar de super super grote supermarkt voor wat boodschappen . We zitten 4 nachten in dit hotel en gaan van hier uit naar sea world in san diego en LA verkennen . Vanavond in een super italiaans restaurant gegeten ( was wel duur ). Hebben niet veel foto’s gemaakt vandaag , heb ook nog wat problemen om alle foto’s naar tablet te laden , zet er wel wat highlite’s op .weltrusten.