Dag 15

2 uitersten in 1 dag

Deze dag stond in het teken van twee uitersten, daar kun je wel over praten als je s'ochtends (erg) vroeg een mooie inkijk krijgt over een van de 7 wereldwonderen en aan het eind van de dag Las Vegas binnenrijdt...
We nemen jullie eerst mee in onze onze ochtend waar co-piloot Wes ons - keurig van allerlei nuttige info voorziend - een kijkje gaf over de GRAND CANYON vanuit de helicopter.
Bij het weegmoment (waar de uitkomst voor de nodige opschudding zorgde :-)) bleek dat Wes voorin de cockpit mocht zitten.
We zouden van alles over deze vlucht kunnen zeggen, maar de opmerking van de Nederlandse VoiceOver dat bijna iedereen na het zien van deze immense kloof ontzag krijgt voor moeder natuur dekt de lading volledig. In een woord: FANTASTISCH!
En de helicoptervlucht zorgde voor de slagroom op de taart. Top ervaring!

Daarna onze weg vervolgd naar Las Vegas. Mooie rit met kaasrechte stukken van wel 30 kilometer. Uiteraard weer de nodige "trailertrash" gezien. Bizar het aantal (sta)caravans zomaar in de middle of nowhere.

En dan de eerste indrukken - morgen een wat uitgebreider verslag - van Las Vegas. Een hotel waar een achtbaan door het hotel loopt, 7 zwembaden, kamer op 27ste verdieping, de Tiëstos-Slipknot-Barabara Streisand etc etc die in Vegas optreden .... Alles is best wel over the top :-)

Overigens hebben we voordat we het MGM ingingen eerst even bij PawnStars gekeken. Deze reality TVserie vinden wij erg leuk en als je dan toch in de plaats bent ga je er ook heen.
Leuk om te zien hoe de echte reality er uit ziet :-) Net even anders, maar we hebben Chumlee maar mooi even vast kunnen leggen.

Wij hebben de dag afgesloten met een bezoek aan diverse winkels (w.o. Coca Cola, M&M, Adidas) en heerlijk gegeten en voor ons doen ook fors gedronken bij Hardrock Café Las Vegas.
Heerlijke tent waar wij allemaal de "Honey" van Sharon waren. Uiteraard totdat de tip binnen was... Dat dan weer wel.
Nu al zin - het is nu 08.00 uur- in dag 2
En er volgen niet alle foto's want dan niet ik de rest wakker maken :-)