Dag 5

LA

Los Angelos - Hollywood.
De tweeluik Los Angelos Hollywood bestaat uit een dag verplicht langs de Walk of Fame en de heilige letters digitaal vast leggen op de eerste dag en morgen is het de beurt aan Universal Studio's.

Vandaag dus een verslag van de "glitter & glamour" van Hollywood. De weg naar LA was er een van horten en stoten qua traffic (ja we gaan al een aardig woordje Amerikaans spreken). Onderweg nog een militair convoi aan het fotoapparaag toevertrouwd.

Aan het begin van de middag ingeboekt bij Sportsmen Lodge (sterren komen hier ook...), een mooi hip hotel met gezellige muziek!

Op naar attractie 1- Walk of Fame. Wat zal ik zeggen... Je moet het gezien hebben, lekker over the top die Hollywood Boulevard:-). Vervolgens nog even op zoek naar de beroemde letters, wat bij mij de nodige irritatie opwekte.....

Voor mijn gevoel moest ik 253 bochten naar links en rechts maken, 4 keer draaien en keren omdat ik te laat naar links of rechts ging en dit alles met een stijgingspercentage waar een Alpenetappe jaloers op zou zijn..... Had het echt wel ff gehad, helemaal toen achteraf bleek dat de goede route (ook de berg op had ik net een afslag te last genomen) een stuk comfortabeler was.

Avondeten bij Subways was prima en de dag beëindigd bij Starbucks. En dan nog die zwervers.....

Vandaag was een echt ranzig typetje - ze doen je overigens niets - die wel gewoon ff een LAPTOP. Uit zijn vuilniszak haalde en bij Starbucks ging "computeren". In elke plaats zijn ze prominent aanwezig, maar dit was echt de eerste met een laptop!

Morgen op naar de studio's! Pendelbus van 08.00 uur, dus wordt weer een vroegertje.