Dag 6

Universal Studio's

Zoals gisteren al beloofd schrijven we vandaag wat over ons bezoek aan de vermaarde Universal Studio's. Prachtige dag, heerlijk temperatuurtje, om 08.00 uur richting het park, megadruk en toch niet echt storend.... Kortom perfecte dag ;-)

Hoogtepunten van de dag waren er genoeg, maar de echte toppers noemen we even apart.

The Walking Dead - net nieuw - en de serie waar Esther -Puck en Paul aardig verslaafd aan zijn. Hier moesten we natuurlijk direct in de ochtend naar toe. Persoonlijk vind ik het een trendbreuk met het traditionele pretparkaanbod en deze juich ik echt toe. Geen 3-4 of 5 D, geen highspeed kurkentrekker of dubbele loop, maar een "Walk" tussen de "Dead". Deze Walking Dead zijn echte mensen/acteurs die volledig gesminkt je de stuipen op het lijf kunnen jagen. Een echte aanrader.

The Transformers. Ook erg apart doordat er een combi van snelheid en 3D werd gemaakt. Je zat echt als acteur cq leidend voorwerp in de film. En geen lullig ritje van 24 seconden, nee voor mijn gevoel snel een minuut of 3 a 4 top vermaak!

Ook in de top 3.... Tijdens het wachten kijken naar al die maffe gasten die voorbij lopen. Zullen ze ongetwijfeld ook van ons denken, maar geloof me .... Je komt ze in alle maten, geuren en kleuren tegen. Al leek het soms dat de studio's in China lagen.

Voldaan - en wederom een vette hap (dar wordt zwoegen na de vakantie - om 20.30 uur terug in het hotel. Morgen staat San Diego op het programma....