Dag 10

Beer gespot of niet?

Vandaag ben ik (Puck) de reporter voor het dagverslag, gezellig. We mochten er weer lekker vroeg uit vandaag. We gingen namelijk de blue river safari doen waar je beren kan spotten, en aangezien we er nog precies 0 gezien hadden in die anderhalve week moesten we de eerste boot hebben voor meer kans. Mama vond het een goed idee om voor de safari nog even recensies te lezen die ons wisten te vertellen dat de kans op het zien van beren erg klein is. We gingen er dus met heel veel vertrouwen naar toe!! Of nee toch niet. Ik zal jullie niet langer in spanning houden; we hebben er eentje gezien hoor. Met wat mazzel dat we een gratis upgrade mochten doen, wat inhoudt dat we een uur langer mochten varen en ipv alleen met een rustige boot ook nog een stukje met een soort speedboot mochten. Wij Nederlanders kunnen gratis dingen natuurlijk niet laten gaan. Uiteindelijk was dit onze redding en hebben we er eentje gezien tijdens het stukje met de speedboot.

Daarna zijn we doorgereden naar het volgende hotel ergens in de middle of nowhere. Wil je chips halen bij de supermarkt ok dan moet je ff een uur rijden naar de dichtsbijzijnde supermarkt. We zijn niet zo blij met dit hotel, maar positief bekijken we zijn over twee dagen weer op de volgende plek. Ze hebben hier ook geen goede wifi dus vandaar dat jullie dit 2 dagen later lezen en nog belangrijker dat mama dr candycrush niet kan bijwerken.

We hebben ook nog wat watervallen bekeken, eentje die op Niagara Falls moest lijken en eentje die water spoot uit een gat.

In de avond nog even rondje rijden om beren te spotten maar dat was een mislukking, helaas. Nu slapen. Het was me een genoegen om dit verslag te mogen presenteren. Het verslag hierna zal Wes weer schrijven, dus bereid je voor op de spelfouten haha.

Btw het fotogenieke kiekje van de vlinder made by de one and only Paul Has en die van de vogel is gemaakt door Wes. Alle rechten voorbehouden.