Dag 6

Blauwalg in Canada?

Vandaag zijn we naar een van de “must see” plekken geweeest, Lake Louise.
Op de foto’s kun je zien waarom dit meer zo’n aantrekkingskracht heeft. De kleur van dit uit de kluiten gewassen Mieuwijdtje is prachtig mooi, geen blauwe kleur van alg zoals nu in De Rijp e/o.
Uiteraard hebben we nog een extra meertje gepakt. Dit keer slechts 2.9 km naar boven - voor een erg karig meertje - vandaar dat we nog maar een stukje (0,8km) verder omhoog zijn gegaan voor een ander meertje en een waterval (die wel de moeite waard was). Klinkt allemaal niet zo ver maar echt ff werken hoor omhoog...Al met al weer een dikke 10 kilometer in de benen. Terug in het resort (hihi) even in de hot tub gesprongen en lekker gegeten. De “hihi” voor het resort nog even uitleggen..... kijk maar naar de foto van de Deer Lodge. Verder niet veel in de buurt dus maar in hotel dineren. Tje dan moet je er ff duurder aan, maar als lekkker is niet zo erg.De vegetarische curry van Puck en Es niet echt super maar toetje heeeerlijk, uiteraard te weinig, haha
Oh en de sneeuw foto is een ingezoomde met onze superlens, kun je echt ook als verrekijker gebruiken, leuk hoor, zo zie je hoe dikke laag sneeuw er ligt. Wes vind het erg leuk om zo de chinezen in te zoomen..
O ja, morgen (vandaag) gaan we naar een ijsvlakte en een zeer sober hotel.... zonder of met gebrekkige wifi. Dus wellicht even een dag geen nieuws vanuit Canada.