Dag 4

One of those days.....

Je hebt wel eens van die dagen.... je gaat net te laat weg.... je Neverlost of Everlost (Wes zijn idee ervan) of 4Everlost (zoals Puck dat gele ding wat een navigatie hoort voor te stellen noemt) laat het gruwelijk afweten.... je moet een robbertje verbaal vechten met Hertz voor 100 CAD $ die spontaan door hen worden ingehouden.....je stapt in de verkeerde shuttle trein....je staat bij het juiste nummertje 3, maar in de verkeerde hal.... je wordt in een “machine-do-it-yourself-line” gezet en komt tot de conclusie dat daar geen koffers dropoff labels meer uitkomen, maar alleen de boardingpasses wilde printen...omdat je te laat bent gevolg? Je mist je vliegtuig, omdat je je bagage niet kan droppen, bent 600 CAD $ extra kwijt voor een latere vlucht. Gelukkig konden we op een vlucht anderhalf uur later.

Maar we zijn veilig geland in Calgary en inmiddels in ons hotel in Banff. Onderweg een behoorlijke regenbui gehad (gelukkig in de Rocky Moutains).

En Banff?
Leuk stadje, prachtige natuur, heerlijk s’middags uit eten geweest en vanavond aan een riviertje broodje gegeten. Dit keer met goede pindakaas hè Puck! Gisteren kon je de pindakaas zo uit het potje gieten!? Apart om te zien dat de temperatuur flink kan schommelen. in de regenbui bleef het kwik op grofweg 10 graden steken, terwijl het een paar minuten later gewoon weer 24 graden is.

O ja, ik wilde graag bij het curling kijken...paste uiteindelijk prima in de geest van de dag. Daar waar curling wordt gespeeld was nu een overdekt kinderparadijs, maar wel nog ff een ijshockey training meegepikt. Dat dan weer wel.

Dit keer wat Apple foto’s want niemand had zin om ons kanon van een Canon mee te nemen.