Dag 16

Tofino heeft het allemaal....

Vandaag de 2e dag in Best West TinWis hotel, zeer fraai gelegen aan de Pacifische Oceaan in het puntje van Vancouver Island.

Een relax dagje met s’ochtends een uitstapje naar Schooner Cove waar je een korte trail loopt en eindigt op het roemruchte Long Beach. Zeg maar surfers paradise. Ook de recensies op o.a. Tripadvisor waren unaniem, een fantastisch strand!

Het meest indrukwekkend vond ik de stilte en het is best een aardig strand, maar wij als NoordHollanders zijn denk ik verpest en een gemiddeld “Castricums-, Bergens- of Hargen aan Zee strand” kan mij net zo bekoren.

Hoe komen we dan toch aan al die foto’s? Dat heeft met onze huisfotograaf te maken die iedereen een beetje aansteekt. Puck heeft vandaag weer wat mooie plaatjes geschoten en de rest van de “fam” kon toen niet achterblijven.

O ja, jullie mogen thuis wel ff kijken wat voor een soort zeeplant die “ui met lange sliert is”...wij komen er niet uit.

Voor de rest wat kiekjes van de trail, het strand, zeesterren en ondergaande zon en een paar (half) illegale plaatjes van het begin van een botanische tuin. Hier wilden wij de middag even in 2-en breken, maar om 40 CAD $ te betalen voor wat bloemetjes ging ons te ver😄

Lekker weer eens een “ping-maaltijd” genomen en we zullen er zo vroeg inliggen want morgen is er alleen al een kleine 5 uur reistijd en we willen nog hele grote bomen bekijken, totumpalen en de gebruikelijke plas/eet stops doen....