Dag 15

Van Parksville naar Tofino

Zoals de titel zegt, vandaag rijden we van Parksville naar Tofino. Kleine 2.5 uur rijden. Eerst nog even profiteren van het gratis ontbijt haha. Ik denk dat wij, en vooral Wes, all you can eat iets te letterlijk nemen. Op naar Tofino, met als kleine tussenstop nog even een stukje lopen door een regenwoud. We vonden dat allemaal leuk en het was weer eens wat anders dan de watervallen en meertjes. Ohja en nog gekke wildlife gespot hoor daar, een bananenslak. Gewoon een gele naaktslak maar klinkt wel interessant.

Nu snel door naar het hotel, want we willen lekker op het strand liggen. Onze kamer heeft mooi uitzicht op het strand. Eenmaal aangekomen konden we gelukkig meteen de kamer in. Wes bleef saai binnen en papa,mama en ik zijn naar het strand gegaan. Lekker bruin worden!!! Ik zat nog stoer te zeggen dat ik wel even ging zwemmen, totdat ik het water voelde.

Daarna ‘even’ een hapje eten. Restaurant 1, vol, ff 30-45 min wachten. Restaurant 2, vol, ook ff 30-45 min wachten. Dan maar wat halen bij de supermarkt aangezien we een magnetron in het hotel hebben, geen magnetronmaaltijden aanwezig. Ok door naar restaurant 3, ook vol. Toen zijn we maar teruggereden naar het hotel en hebben we daar in het restaurant gegeten, en goed ook.

Na het eten zijn we nog even op het strand gaan lopen met zonsondergang. Ook hier wildlife gespot hoor, zeesterren, dode :( krabben en gore dingen waarvan ik geen idee heb wat het was, maar waar ik zeker niet met m’n blote voeten in wilde staan.

Nu gaan we slapen, daaag