Dag 14

Van Whistler naar Vancouver Island

Vandaag de See to sky Gondola in de planning. Helaas zien we al dat het bewolkt is. Gaan we dus weinig uitzicht zien. En inderdaad onderweg naar boven 880 mtr gaan we het laatste stuk al de mist in.
Bovengekomen dus niets te zien behalve mistige bergtoppen.
Voor Puck en Paul met hun hoogtevrees geen pretje trouwens die Gondola’s. De suspension bridge zijn Wes en ik maar ff met elkaar over gelopen, geen ding voor Puck en Paul..
Even de route Wonderland Lake loop gelopen. Nou dat was dit keer voor ons voldoende. Leuk om een meertje heen gelopen... nog een mooie blauwe vogel gespot, maar niet op beeld kunnen krijgen. Oh en Puck doet nu toch ook nog even mee met de verwondingenreeks. Ze is gestoken door een wesp in haar kont!! Auw, zo door haar broek heen.
De langere routes die je nog kon lopen wilden we niet aan, we moeten op tijd bij de Ferry zijn. De overtocht is gereserveerd om 17.45, vonden we al wel beetje laat. Dan zouden we pas half tien in ons hotel op Vancouver Island zijn.
Dus besloten om meteen maar door te rijden naar de Ferry, misschien konden we hem, ondanks de reservering wel eerder pakken.
Waren ongeveer 13 uur bij de Ferry, zonder reservering ga je dus gewoon in de rij. Er ging er een om 14.30 maar die was vol, dus we moesten wachten op de volgende van 15.30 uur. Die hadden we dus. Overtocht duurde 2 uur. Helaas geen vogel, visje oid onderweg gespot...

Ongeveer half zeven hotel gespot, even doorgereden naar Macdonalds voor vette hap. Oh ik heb ipv patat wel caesar salade genomen, gezond!!

Eerst nog ff wat inslaan bij de supermarkt en dan inchecken in hotel.

Puck en ik wilde nog even naar het strand, de mannen niet. Was paar honderd meter lopen. Paul niet gerust op 2 dames alleen over straat in deze achterbuurt, maar we zijn veilig teruggekomen. Moest baai heten, maar was eigenlijk gewoon stenen langs het water.
Toen maar terug naar hotel en samen ff in de hottub gezeten.

Morgen eens kijken wat het ontbijt gaat brengen, die is zowaar eens inbegrepen..
Dan op pad naar Tofino, 2,5 uur rijden.. ander kant van het eiland..
Lekker strandje doen hopelijk bij aankomst..